Onze Vacatures
Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? En krijg je energie van een uitdagende en veelzijdige baan, waarbij je veel vrijheid krijgt? Check dan snel onze vacatures bij Combifit Metaalbewerking in Zoetermeer!

Productieleider Verspaning

Als Productieleider geef je leiding aan een team van 6 productiemedewerkers. Een uitdagende en veelzijdige baan, waarbij geen dag hetzelfde is.

Aan jou de uitdaging om als Productieleider de efficiëntie van de productie naar een hoger niveau te brengen en zo te houden door het toepassen van de 4.0 productie filosofie. Hoe je dit voor elkaar krijgt? Dat is volledig aan jou!

Wie zijn wij?

Combifit Metaalbewerking is als (high-mix low-volume) fijnmechanische toeleverancier gespecialiseerd in het verspanen van alle soorten materiaal, zoals RVS, Inconel, Hastelloy Titanium, Monel, Nikkel en Incoloy. Deze moeilijke materialen hebben voor hen geen geheimen; ze draaien er hun hand dus niet voor om.

Verspaningstechnoloog

We zijn gespecialiseerd in de fabricage van fijnmechanische onderdelen voor uiteenlopende industrie segmenten. Hiervoor hebben wij beschikking over een modern CNC machinepark.

Het vakmanschap en gedrevenheid van onze medewerkers staan garant voor hoge kwaliteit van onze producten en met zijn allen zorgen we voor een tijdige levering naar onze klanten.